TOP termékek

Klasszikus kézimunka-olló Premax V11240312JC

Klasszikus kézimunka-olló Premax V11240312JC
Klasszikus kézimunka-olló Premax V11240312JC

Klasszikus kézimunka-olló

Hossza: 9 cm

Matt nikkel borítású, kézzel élezett acél olló. Rozsdamentes felülete rendkívül hosszú életűvé teszi.

Minden hímzésnél nagy segítség egy "ügyes" olló. Ez az aprócska, ám nagyon is kézreálló olló mindig segítségedre lehet a fonalak méretre vágásában.

 

Mit érdemes tudni a Premax ollók gyártóiról?

A Premax cég több mint 300 dolgozóval, szépségápolási eszközök, ollók, kések és egyéb vágóeszközök gyártásával foglalkozik.

A Premax székhelye Premana - egy észak-olaszországi kisváros, amely a vágószerszámok gyártásának hosszú hagyományairól ismert világszerte. Az 1700-as évektől kezdve gyártanak helyi alapnyagokból, helyi szakemberekkel vágóeszközöket.

A hosszú tapasztalat, a magasan képzett személyzet, a legjobb anyagok folyamatos kutatása, valamint a kifejezetten vágószerszámok gyártására tervezett berendezések helyszíni gyártása lehetővé teszi számukra a termékek széles választékát. A gyártás során végzett pontos ellenőrzések és a magasan képzett személyzet által végzett utolsó vizsgálatok garantálják a páratlan minőségű termékeket.

Termékeiket több mint 60 országba exportálják, elsősorban gyógyszertárak, kozmetikusok, fodrászok, varrodák, kertészetek, konyhák és éttermek használják termékeiket.

Raktáron :  9 db
4 520 Ft
A vásárlás után járó pontok: 316 Ft
Adatok
Márka
Premax
Cikkszám
V11240312JC
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek