Vevői látogatói vélemények Foltvarazs.hu | Foltvarázs keresztszemes - kézimunka webáruház - keresztszemes készletek, foltvarrás, szalaghímzés, leírások, miták
kapcsolat@foltvarazs.hu
+36 20 272 1499

Hasznos oldalak

Rólunk mondtátok

Látogatók, vásárlók így látnak minket:

Köszönöm a gyorsaságod, már meg is érkeztek a csodaszép DMC fonalak. Nagyon megörültem nekik, nem is számítottam rá, hogy már ma megérkeznek.
Többek között ezért is szeretek Nálad vásárolni: a megrendelt termékek mindig pontosan és gyorsan megérkeznek, így hamar munkához is lehet látni – feltéve, hogy az embernek van egy kis szabadideje is.

Tarr Csilla

Nagyon tetszik, ahogy a már meglévő és jelenlegi vevőkkel törődtök. Pozitívnak tartom, hogy szóltok hozzájuk, hogy érdekel a véleményü(n)k.
Jók az akciós játékok, nagyon tetszett a tavaszi 🙂

Boros Andrea

„Szerintem az egyik legjobb Kézimunka Webáruház.
Én jó ötletnek találnám, ha esetleg lehetne elkészült munkákat beküldeni, ill. lehetne szavazást is tartani, a hónap kézimunkája címmel.”

Borsós Katalin

Kedves Katalin,
Már a kézimunkák beküldésére is van lehetőség, az eddig beküldött munkákat a http://foltvarrazs.hu/galeria link alatt nézheted meg.
M.I.Eszter

„Mindig olvasom az oldalt, de mivel nincs blogom, az ezzel kapcsolatos játékokból kiesek. Nagyon jók az ötletek, az, hogy segítséget kapnak az olvasók, teljes körű “kézimunka-wellnessben” lehet részünk. Olvasom az Eszterkezimunka oldalt is, sok ötletet lehet meríteni onnan. A képek finomságán túl mindig nagyon szép a keretezés is. „

Gállné Luterán Anita

„Egy remek honlap, imádok nézelődni rajta.”

Vígh Andrea

„Nagyon kellemes, emberközeli, színvonalas honlap. Ahol kicsit megáll az idő, a szavak legjobb értelmében.”

Szilágyi Andrea

Kedves Eszter,
Minden nagyon jó és minden nagyon szép a Webáruházban. De azért nekem lenne egy észrevételem. Amit én szeretek varrni, olyan Önnél nincs. Mit értek ez alatt? Nagyon apró öltések, és túl sűrű minták vannak. Fel nem foghatom, ki az, aki ezt kitudja varrni. Tudom, hogy Ön gyönyörű ilyen képeket készít, de lehet, hogy ezt nem szereti mindenki.
Ne értsen félre, Ön azt árul, amit akar, és ezzel nem szeretném Önt bírálni. De megkérdezte, és én elmondom, amit gondolok. Már gondoltam, hogy ezzel kapcsolatban írok Önnek.
Én rendszeresen vásárolnék Öntől, például: amit 14-es kongréra lehet varrni ennél apróbbat nem próbálok meg. Szép kis állatkák, virágcsokrok, lányalakok.
Én szerintem Ön olyan ügyes, hogy ez nem okozna gondot Önnek.
Köszönöm, hogy meghallgatott.

Tisztelettel: Kulcsár Gizella

Kedves Gizella,
Igyekszünk minden típusú kézimunkából választékot kínálni. Talán a DMC által kínált keresztszemesek között több nagyobb szemméretű keresztszemest is találhat magának és a minták is színvonalasak.
M.I.Eszter

Mivel az alacsonyabb jövedelműek táborába tartozom, örömmel fogadom a pénztárcakímélő akciókat.

T. Bernadett

Kedves Bernadett,
Időről időre igyekszünk az akciós oldalunkra is újdonságokat, alacsonyabb áru termékeket hozni. Nézz be hozzánk gyakran, hogy le ne maradj egy-egy kiszemelt képről!
M.I.Eszter

Nem rég óta olvasom, egyszer rendeltem eddig, de az gyors és minőségi volt. Bízom benne, hogy a következő rendelésem is így fog sikerülni. Nekem minden tetszik, minden új.

Keller Andrásné Irén

Nekem nagyon tetszik, már rendeltem is az áruházból egy alkalommal keresztszemmel hímezhető házikókat, képeslapot. Nagyon tetszik, hogy sok külföldi egységcsomag van. Ezek gyönyörűek. Ha egy kicsit olcsóbb lenne, akkor szerintem még többen vásárolnának,de gondolom a gazdasági válság az áruházat is érinti. Én remélem, hogy még évekig vásárolhatok itt. Nagyon tetszik.

Balog Lászlóné

Nem tudok hozzászólni, csak annyit hogy megrendeltem a foltvarázs lapot, kifizettem 8000 Ft- ot és egy számot sem kaptam belőle, ezért kicsit csalódtam, és most kezdeném újra visszavarázsolni a hitemet benne.

Gyenge Kálmánné Eta

Kedves Eta,
A Foltvarázs újsághoz ennek a webáruháznak és a mögötte lévő cégnek sincs semmilyen köze.
M.I.Eszter

Nagyon szimpatikus a hangvétel, ahogyan megszólítjátok az ember lányát! Szívesen fogok tőletek vásárolni, már vannak elképzeléseim, csak gyűjtögetem a”rávalót”.

Bogyay Istvánné

Rendszeresen kapom az üzeneteket az újdonságokról, amit nagy örömmel fogadok. Igaz még csak egyszer rendeltem Tőletek, de az is nagyon hamar megérkezett. Úgyhogy Én mindennel meg vagyok itt elégedve, így jó ez az oldal ahogyan van.
További szép napot és jó munkát kívánok!

Kállainé Kovács Edit

Kedves Edit,
Köszönjük a biztatást!
M.I.Eszter

Kisvárosban lakom, nagyon ritkán tudok kimozdulni a két picim miatt. Viszont helyben nem tudok hozzájutni pl. patchwork méteráruhoz, nem tudok venni 3,4 mm vastag (vékony) szalagot szalaghímzéshez (pedig nagyon jó minták vannak nálad!!). Már kerestem a neten szalagot, de a legtöbb helyen csak említették, hogy van és nem mutatták be, mint Te – ezért nagyon örülök, hogy végre nálad láthatom a színt és tudom a méretet.”

Juhászné Ficsór Julianna

A Foltvarázs Webáruházban nézelődni szoktam. Nekem fontos a személyes találkozás, ötletek, tapasztalatok cseréje. Sajnos a legutóbbi összejövetelre nem tudtam eljutni, a Magyar Vasúttörténeti Park-ba, de remélem legközelebb már ott leszek a találkozón.”

Lászlóffy Mariska

A Foltvarázst nem régen találtam meg, de azóta mindennap megnézem.  Úgy találtam rá, hogy kerestem keresztszemes betűmintát könyvjelzőre.
Óvónő vagyok és a ballagó gyerekeknek ajándékba könyvjelzőt hímeztünk a kolléganőmmel. Nagyon szép betűket találtam, és nagyon örültek a gyerekek a könyvjelzőnek. Szerintem egyes meglévő termékek  mintáit  felraknám az internetre, hogy letudják tölteni.

Orosz Andrásné (Juci)

Az egész rendszer működését kiválónak tartom, hiszen minden újdonságról, minden akcióról képes, szöveges tájékoztatót kap az ide látogató, így én is, nagyon szeretem átnézni újra és újra a kínálatot annak ellenére, hogy sajnos nem mindig tehetem meg, hogy rendeljek, anyagi helyzetem miatt. Köszönet a létrehozóknak, különösen Eszternek.

Fodor Katalin

Egyenlőre még csak nézelődöm, a szalaghímzést tanulgatom a küldött levelek alapján. Viszont nagyon tetszenek azok a 3D-s kollekciók, nagyon ötletesek. Rendelni még nem állt módomban, de remélem, odáig is eljutunk. Sokszor olvasgatom a Kérdezz-felelek, és a Hasznos rovatokat, sokat segítenek az ötletek a gyerekeimmel készített ajándékoknál. Nekem tetszik az egész honlap így, ahogy van.

Sükösd Ildikó

Jó, hogy a gép előtt ülve, szaladgálás nélkül is sok mindent megismerhetek, rendelhetek.

Varga Rita

Jól esett, hogy gyorsan kaptam választ kérdéseimre és a megrendelt kézimunka is 3 nap múlva itt volt.

Horváthné Budai Judit

Még csak rövid ideje nézegetem a Foltvarázst. Talán még mindent nem is láttam. Ami nagyon tetszik: a keresztszemes varráshoz a segítség. Ugyanis szeretnék azzal is foglalkozni, de kezdő vagyok. Igazából ennek kapcsán találtam rá az oldalra is.   Bár én leginkább kötök és horgolok.

Szellné Király Mária

Szerintem ez a legjobb ilyen jellegű internetes oldal. Különösen tetszik, hogy megnézhetem mi van a csomagban, ezt gyakran még az üzletekben sem lehet megtenni.

Nagy Krisztina

A “Személyessége” nagyon vonzó, és mindig új kedvet kapok, hogy komoly hobbimmá váljon a kézimunkázás…

Pánya Judit

A kérdezz-felelek rovat nekem nagyon tetszik, én alapvetően azért keresem fel a honlapot, hogy “szakmai” ismereteket szerezzek. Nagyon jó, hogyha már kipróbált dolgokat látok, adott esetben egyszerűsítve, “trükkösen”, bevált módszereket megismerve.

Újvári Viola

Nagyon jó a webáruház, már rendeltem újságot és nagyon gyorsan – mondhatnám postafordultával – megérkezett. Az az igazság, hogy én egy nagy újrahasznosító vagyok, így inkább csak az ötletekért vagy valamilyen eszközért nézegetem a kézimunkás oldalakat.Csak egy mondat az újrahasznosítással kapcsolatban: mostanában a nagymamámtól örökölt lenvászon lepedőkből és törölközőkből készítek kézimunkákat, de a mintákat, ötleteket innen-onnan szedem össze, hogy a jelenlegi “trendnek” megfeleljenek. Hát…nekem tetszenek.
Foltvarázs leveleket azért nem kértem, mert úgyis szinte minden nap “benézek”.

Góg Róza

Nagyon pozitív dolognak tartom, hogy érdekel a vásárlók véleménye.

Boros Andrea

Nagyon szép a webáruház, rengeteg alapanyag kapható és sok hasznos leírást tartalmaz!

Kiss Erika

Nagyon szeretem a honlapot, könnyen áttekinthető, kezelhető. Jó a felépítése. S a ötletek bemutatása is csábítóak tudnak lenni.

Mészárosné Nagy Erzsébet Tünde

Nagyon tetszik az oldal, a választék, a “kiszolgálás”. Nem merült fel probléma rendelés esetén sem. Csak így tovább! 🙂

Sápi Mónika

Nagyon tetszik az oldal, a választék, a “kiszolgálás”. Nem merült fel probléma rendelés esetén sem. Csak így tovább! 🙂

Ecseki Anita

Imádom az akciókat!

Zengővári Róbertné

A webáruház egy nagyon jól megszervezett és működtett vásárlási lehetőség. Sok szép és érdekes dolgot találni rajta. Sok hasznos tanácsot praktikát lehet elsajátítani segítségével.

Deák Csabáné

nagyon tetszik az oldal, minden információ érthetően van leírva. Tóth Ibolya

Nagyon jónak találom a webáruház működését, hiszen ott meg lehet nézni a kínált terméket és a hozzá adott kellékeket is. Tehát nem zsákbamacskát vesz az ember.Fodor Katalin

Úgyis szerettem volna kérdezni, hát itt most megteszem.Kedves Eszter!

Olvastam a honlapon, hogy a postaköltség 500 forint, ha előre átutaljuk a rendelt termékek árát. Hogy történik ez pontosan? A termékeket postán külditek vagy valamilyen csomagküldő szolgáltatóval? Ilyenkor mi a teendő, ha nem vagyunk otthon éppen? (A postára bármikor bemehetek a csomagért.)

Üdvözlettel: Erika

Kedves Erika,

Az átutalás történhet bankszámláról is,
de akár befizethető a CIB bank fiókjában is közvetlenül.

Jelenleg a csomagokat a postával küldjük. Ha nem vagy otthon, akkor a kézbesítő értesítőt hagy és átveheted a postán nyitvatartási időben.

Ha későbbiekben esetleg futárszolgálat lesz a szállító, akkor is feltétlenül fogunk figyelni rá, hogy ne jelentsen problémát, ha épp nem tartózkodtok otthon vagy a megadott címen.

További megoldás lehet még a munkahelyre kérni a csomagot, de akkor nagyon kell figyelni a minél pontosabb címzésre, mert pl. irodaházakból elég hamar visszaküldik “ismeretlen címzett” jelzővel.

M.I.Eszter

Szerintem nagyon jól meg van szerkesztve az oldal. Eddig még minden kérdésemre kaptam választ az ott leírtakból. Magát a webáruházat még nem használtam, de annyi sok szép dolgot találok benne mindig, hogy hamarosan én is törzsvásárló leszek 🙂

Szatmári Katalin

Nagyon szép dolgok vannak és olyanok is amit máshol nem is lehet látni,tehát ha szépet és egyedit akarunk azt itt megtaláljuk.

Szélig Lászlóné

Nagyon meg vagyok elégedve,gyors, pontos, segítőkész hozzáállást tapasztaltam.

dr. Paksa Lajosné

A kevés tapasztalatom alapján igényes és szép dolgokat láttam a webáruház kinálatában. Örömmel tölt el, hogy az új dolgokról kapok eimail-es üzeneteket. Mindjárt megszoktam nézni őket.

Minorics Veronika

Gratulálok, szerintem az árukészlet nagyon igényes és talán őszintén mondhatom, hogy bőséges. Kizárt dolog, hogy valaki ne tudjon választani magának, vagy akár ajándékba.

Helyes Lászlóné

Nagyon tetszik az oldal. Nehezen ,de megtaláltam.
Évek óta kézimunkázom, Magazinból szoktam keresztszemest,és gobelint csinálni.
Nagyon hálás vagyok, hogy ilyenben is van segítség.
Gyakori látogató leszek az biztos!

Gólyáné Judit

Kedves Eszter!Az az igazság, hogy már régóta szemeztem ezekkel a mintákkal, mert olyan élethűek, olyanok mintha bele haraphatnánk a gyümölcsbe. Örülök, hogy le voltak árazva és így végre hozzájuthattam.
Köszönettel:

Horváth Krisztina

Kedves Eszter!Megkaptuk a csomagot, és nagyon-nagyon köszönjük! Már most sok örömünk van benne a kislányommal, alig várom, hogy este legyen, hogy tudjak varrni!

Üdvözlettel és köszönettel:

Sebestyénné Vizi Krisztina

Kedves Eszter !
Az általam megrendelt csomagot rendben megkaptam, maximálisan elégedett vagyok vele. Az ajándéknak nagyon, de nagyon örültem, köszönöm szépen.
Jó egészséget és minden jót kívánok

Müller Mária Margit

Kedves Eszter!
Nagyon köszönöm tanácsaidat, igyekezetedet, a csomag gondos összeállítását!

Ági

Kedves Eszter!A kongré és a kanava is megérkezett, nagyon elégedett vagyok az áruval és a kiszolgálással is:)
Köszönöm szépen a kedvességét és minden jót kívánok!

Ádámné Timi
Miskolc

Kedves Eszter!

Nagyon tetszenek az új dolgok.

Ruff Edit

Szia Eszter!

Megkaptam a vonalzókat, köszönöm szépen!A varródobozoknak nagy sikere volt. Az óvónénik el voltak tőle ájulva. Szegények minden évben vázát, kaspót vagy gyümölcsös tálat kapnak. Végre valami hasznos, szép és emlékezetes….

Még egyszer köszönök mindent, nagyon aranyos voltál!

Üdv.Tünde

Kedves Eszter!A rendelés nagyon hamar és hiánytalanul megérkezett.

Köszönöm, üdvözlettel:

Valdáné P. Klára

Kedves Eszter,Örülök ennek a honlapnak. Gyönyörűek a kézimunkák, nagyon szeretem akár csak nézegetni is. Nekem is kedvenc időtöltésem a keresztszemes, a hímzés, a gobelinvarrás,a horgolás, a kötés, sajnos, nem jut rá elég időm. Hálás vagyok neked, hogyfeltetted ezt a lehetőséget, ismereteim bővítésére, vásárlási kedvem kielégítésére, és főleg a gyönyörködésre a csodálatos, szemet-szívet gyönyörködtető mintákban.
A szalaghímzés technikáját nem ismerem, nagyon kíváncsi vagyok rá, köszönöm, ha beavatsz a rejtelmeibe. Ezenkívül is minden új fortélyra kíváncsi vagyok, mindig lehet valami újat tanulni.

Üdvözlettel:

Konczné Margó

Kedves Eszter!

Ma kaptam meg a csomagot, köszönöm szépen; azt pedig külön is, hogy a téves utalásra is felhívtad a figyelmemet; nem figyeltem oda, és igazából utólag sem vettem észre.Természetesen jó lesz, ha a következő vásárlásnál kerül beszámításra, hamarosan úgyis rendelek, a magazinokból már ki is néztem néhány mintát.

Üdvözlettel:

Dedinszky Katalin

Kedves Eszter!Köszönöm szépen a gyors ügyintézést és az extra házhoz szállítást! 🙂 Az egyik könyvjelző már készül is, a hétvégén bizonyosan befejezem. Szeretnék gratulálni a honlaphoz is, rengeteg infó található meg rajta. Eddig nem mertem belevágni a szalaghímzésbe, de az oldaladon található precíz leírások segítségével már bátran belevághatok a jövőben! Köszönöm!

Üdvözlettel

Szarka Judit

Kedves Eszter!

Köszönöm a szép kézimunkákat és kiegészítőket.
Az 5 éves kislányom is lelkesen próbálkozik,sőt már az unokahúgomat is megfertőztük.
Köszönöm még egyszer:
Gyökeres Viki

Köszönjük véleményeteket.

Ha neked is van tapasztalatod, véleményed (akár jó, akár rossz is), kérlek írd meg nekünk itt, vagy küld el a kapcsolat@foltvarazs.hu címre.
Előre is köszönjük!

Már 17 hozzászólás van:

 1. Schuszterné J. Csilla
  2010. október 27.

  Köszönöm szépen a megrendelésem gyors lebonyolítását!!! Hétfőn utaltam át a pénzt és szerdán már meg is kaptam a megrendelt termékeket!!! Sokszor rendeltem már dolgokat az internetről, de ilyen hamar még nem kaptam meg semmit, nagyon szépen köszönöm a precizitást, szuperek a termékek!!! Biztosra veszem, hogy rendszeres látogatója leszek az oldalnak és bátran fogom ajánlani másoknak is!!! :-))))
  Esetleg foltvarrós könyveket is lehet majd kapni? Mert engem azok is érdekelnének…
  Köszönöm még egyszer!!!
  Üdvözlettel:
  Schuszterné J. Csilla

 2. Eszter
  2010. október 30.

  Kedves Csilla,

  Örülök, hogy meg vagy elégedve velünk. Néhány könyv már idén is lesz. Legalábbis a terveim szerint.

  M.I.Eszter

 3. tanita
  2010. november 16.

  Kedves Eszter!
  Köszönöm a kézimunkákat, nagyon gyorsan megjött a csomagom. Alig vártam, hogy kibonthassam. Nagyon szeretem a honlapodat, sok hasznos tudnivalót és ötletet találtam rajt, ami sokat segített a kézimunkázásban.
  Üdvözlettel:
  Törökné Anita

 4. szelejudit
  2010. november 16.

  Kedves Eszter!
  Nagyon kedvelem a honlapot! Én “csak” térképről leolvasható keresztszemes képeket készítek, és csak kongréra tudom. De ha 40 féle szín van benne az sem zavar. A kis fekete tulipáncsokor elkészült, majd küldök róla fotót!
  Most amitől le vagyok nyűgözve, a 3D-s házikó! Nagyon korrekt a csomag és az útmutató. Még csak a házikó tetőjére varrom a gyöngyöket, de már gyönyörködöm benne.
  Üdvözlettel:
  Szele Judit

 5. Eszter
  2010. november 17.

  Kedves Tanita,

  Örülök, hogy meg vagy elégedve a kapott mintákka és a kiszuolgálással. Szeretttel várunk vissza.

  Kedves Judit,

  Örülök, hogy tetszik a házikó is. Szerintem nagyon aprólékod gonddal készöltek a mintái, és mindegyik, mint egy ékszer klehet a fenyőfa dísze.

  M.I.Eszter

 6. nikolett20
  2010. december 11.

  Szia Eszter!!
  Meg szeretném kérdezni, hogy mikorra várhatom a csomagom érkezését, mert kedden (12.07.) adtam le a rendelésem és még a mai napig sem érkezett meg!Válaszodat előre is köszönöm.
  N.

 7. Eszter
  2010. december 11.

  Nikolett,

  A csomagot már meg kellett volna, hogy kapd, hétfőn utána kérdezek a postán.

  M.I.Eszter

 8. nikolett20
  2010. december 13.

  Kedves Eszter!!
  Megkaptam a csomagot! Nagyon köszönöm!
  Nikolett

 9. Andibandi73
  2011. február 23.

  Kedves Eszter,
  megérkezett a csomag és nagyon tetszik, gyönyörű lesz!!!
  1-2 hónapig biztosan eltart 🙂
  Jobbulást Neked:
  Üdv Andi

 10. Eszter
  2011. március 2.

  Andibandi,

  Örülök, hogy elégedett vag a keresztszemessel. Tudod a kész mű láttán úgysem azt kérdezik majd, meddig csináltad, hanem, hogy ki hímezte. 🙂

  M.I.Eszter

 11. ivanjulianna70
  2011. március 11.

  Kedves Eszter!
  Nem tudom pontosan hova írjak,melyiket olvasod el előbb.
  Én új vagyok itt és írtam a blogodra is egy kérést a szerelemvirág mintája kapcsán.
  Nagyon várom válaszodat,kérlek írjál.

  Előre is köszönöm,
  üdvözlettel,
  Ivánné Judit(Julianna)

 12. Mező Imre
  2011. március 14.

  Kedves Julianna,
  Eszter minden nap szokta figyelni a leveleket és foglalkozik is velük igaz néha kevés a “24 óra + éjszaka”.
  Most is pár napra elszólította hétköznapi munkája, de mindenképpen fog válaszolni hamarosan.

  Üdvözlettel:
  Mező Imre
  foltvarazs.hu

 13. v.ancsusz
  2011. október 13.

  Kedves Eszter!
  Hamar megérkezett a csomag, nagyon szépek a foltvarrás panelek!!! Köszönöm nagyon és azt is, hogy több tájékozódó levelemre ilyen hamar és segítőkészen válaszoltál! Üdvözlettel: Vancsusz

 14. Panka21
  2011. november 25.

  Kedves Eszter!
  Nem térek magamhoz! Keresztszemes dolgokat eddig csak külföldről rendeltem, de mától végérvényesen nálatok ragadtam. Tegnap este rendeltem pár mintafüzetet – kellett egy kis boldogsághormon, de még soppingolni sem volt erőm elmenni – és legnagyobb megdöbbenésemre a portásunk a déli kávémhoz már mellékelte is a csomagot. Pedig még ki sem fizettem! Ezt azóta villám tempóban pótoltam, a pénz a számládon van, de én még a leesett államat keresem valahol az asztal alatt 🙂 A mintafüzetek egyébként fantasztikusak, és a kínálatból tényleg látszik, hogy valóban hozzáértéssel, jó ízléssel gondozod. Ilyennel itthon még nem találkoztam. Sok sikert kívánok! Üdv.: Panka

 15. Eszter
  2011. november 27.

  Kedves Panka,

  Örülök, hogy meg vagy elégedve a Foltvarázzsal.
  Remélem, találkozunk még. .)

  M.I.Eszter

 16. Szantha
  2013. június 6.

  Kedves Eszter!

  Szeretném megkérdezni, hogy működik-e még a webshop. Mert ha igen, akkor nem értem miért nem kapok választ a leveleimre, ha pedig nem működik, akkor miért küldtök visszaigazoló e-mailt a rendelésről. Szeretném megkapni a megrendelt fonalakat, vagy visszakapni a pénzemet.

  Üdvözlettel,
  Anna

 17. Eszter
  2013. június 8.

  Kedves Anna,
  A webáruház működik. Az előző hét kicsit sűrű volt, de a hét végén jelentkezni fogok.
  M.I.Eszter

 Ez a weboldal u.n. sütiket (cookie) használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás