TOP termékek

Blog

Horgolt nyári, tavaszi vállkendők és bájos babaköszöntők

Rickné Annamária
2020.03.13 14:59
Horgolt nyári, tavaszi vállkendők és bájos babaköszöntők

Horgolt nyári, tavaszi vállkendők és bájos babaköszöntők Stílusos modern vállkendők Beköszönt a tavasz és egyre melegebbek lesznek a napok. Eljött az ideje a csodálatos, horgolt vállkendőknek. Horgolj velünk, hogy feldobhasd az egyenes szabású ruhád vagy hogy legyen valami ami megvéd a nyáresték hűvösétől. Ehhez kiváló választás az Anchor Freccia horgoló fonal, amit ezekben a készletekben találsz.

Horgolt nyári, tavaszi vállkendők és bájos babaköszöntők

Stílusos modern vállkendők

Beköszönt a tavasz és egyre melegebbek lesznek a napok. Eljött az ideje a csodálatos, horgolt vállkendőknek. Horgolj velünk, hogy feldobhasd az egyenes szabású ruhád vagy hogy legyen valami ami megvéd a nyáresték hűvösétől. Ehhez kiváló választás az Anchor Freccia horgoló fonal, amit ezekben a készletekben találsz. Jellemzője a modern színvilág, lágyság és rugalmasság párosítva az igazán szép fénnyel. A horgolás szerelmeseinek igazi feltöltődés az elkészítése és az eredmény egy fantasztikus egyedi vállkendő, mellyel meglephetjük magunkat vagy akár családtagjainkat, barátainkat. Most itt a lehetőség, hogy többféle színárnyalatú kendő közül válasszunk, és megtaláljuk a stílusunknak megfelelőt

A készletek tartalmazzák a magyar nyelvű leírást és az elkészítéshez szükséges megfelelő színű fonalakat.

Itt>> megnézheted a teljes kínálatot.

Horgolt babaköszöntők

  

Mindig nagy öröm a családban vagy a baráti körben egy kisbaba érkezése. Most bájos ajándékkal lephetjük meg a szülőket és a piciket egyaránt. Hiszen mindig az a legnagyobb ajándék, ha valakire az időnket áldozzuk. Elkészíthetjük a baba első állatkáját és cumitartóját. Többféle kedves kis állat közül is választhatunk és színválasztékban is megtalálhatjuk a megfelelőt a kisasszonyok és a fiatalurak számára. Vagy akár az első kis sapkát és az első pár cipőjét is meghorgolhatjuk a kicsinek.

Az Anchor Baby Pure pamut 100% pamutból készül, természetes, fésült és nem mercerizált. Hipoallergén és nyálálló, teljesen biztonságos az újszülött számára. Finom és lágy, a csecsemők érzékeny bőrét nem irritálja.

itt<< találod a készleteket

A megfelelő méretű horgolótűt  a csomag nem tartalmazza, külön lehet megvásárolni.

itt<<találod a horgolótűket