TOP termékek

A Foltvarázs hátteréről bővebben

Cégünk a 2005-ben alakult egy fiatal pár vállalkozásaként, amikor megnyitottuk üzletünket a Kézimunka Meseboltot. Célunk nem a profitszerzés volt, hanem saját tapasztalatunkból láttuk, hogy milyen nehezen beszerezhetőek a foltvarráshoz és az igényes kézimunkához az alpanyagok és a kellékek, így ebben szerettünk volna segítséget nyújtani a hasonló cipőben járó kézimunkázóknak.

Ahogy családunk gyarapodott, úgy üzletünk is kibővült. Az új mukatársak felvétele nagyobb felelősséggel is párosult, így modellváltásra kényszerültünk. Bővítettük a palettát, majd bővült az üzletmenetünk, és hamarosan viszonteladók is csatlakoztak hozzánk.

Történetünk itt kapcsolódik össze a Foltvarázs alapítóival, akik hasonló módon alapították webáruházukat, mint mi az üzletünket, de néhány év elteltével az áruház túlnött egy másodállásban üzemeltethető webáruházon. Köszönhetően az indulás óta meglévő stabil üzleti kapcsolatnak a korábbi tulajdonosok bennünk látták a webáruhát fejlődésének biztosítékát, így a Foltvarázs webáruház csatlakozott a cégünkhöz, és egyesült a korábban általunk üzemeltetett keresztszemes.com áruházzal.

Amióta átvettük a webáruházat, folyamatosan próbáltunk fejlődni. Újabb termékek kerültekbe az áruházba, nagyobb választékot és gyorsabb kiszolgálást tudtunk nyújtan a vásárlóknak, de a korábbi keretek maradtak, és ez nagyban korlátozta a fejlődésünket. A 2020-as év mindenki számára emlékezetes lesz, de számunkra nem csak a világjárvány miatt. Rengeteg energiát öltünk abba, hogy a technikai hátteret és egyben a vásárlói élményt javítva új formába öntsük az immár 12 éves webáruházunkat.

2021. februárjában elérkezett az idő, megtörtént a költözés és ezennel útjára indítjuk megújult áruházunkat.

Maradj velünk! Nézz körül a megújult webáruházban, és térj hozzánk vissza mihamarabb, hogy felfedezhesd milyen újdonságokkal készülünk már a közeljövőben is.