TOP termékek

Üdvözlünk a megújult Foltvarázs webáruházban!

Blog

Horgolt bagoly
24
Febr

Tetszenek ezek a cuki kis baglyok?

Megmutatom hogyan készítsd el!

 

Szívek nem csak Valentin napra
08
Febr

Készíts tavaszt idéző dekorációt könnyen, egyszerűen! Segítünk az alapanyagok beszerzésében és mutatunk ötleteket is.

Megújult a Foltvarázs!
02
Febr

Miért alakult át a Foltvarázs? Erről olvashatsz itt bővebben.

Új Diamond Mosaic készletek
16
Okt

Új DIAMOND MOSAIC KÉSZLETEK Bővítettük a Diamond Mosaic kínálatunkat, mert úgy éreztük, hogy szeretitek ezt az új technikát. Szívesen készíti őket az egész család, miközben pihentető kikapcsolódást nyújtanak. A kisebb és egyszerűbb képek mellett most már nagyobb és részletgazdagabb alkotások is elkészülhetnek. Remek ajándék is lehet belőlük, akár készen, akár készletben kapja valaki.

Dekoráld az otthonod őszi kézimunkákkal!
18
Szept

DEKORÁLD OTTHONOD ŐSZI HANGULATÚRA! A hosszúra nyúlt nyárnak is vége lesz egyszer és beköszönt a borongós, esős, hideg őszi idő. Ilyenkor jobb kedvre a gyönyörű őszi színek tudnak csak deríteni. Az ezer színben pompázó erdők, a vadvirágos mezők a szépséges lehulló levelek. Ezeket a természet adta szépségeket viheted haza az otthonodba vagy teheted rá használati 

Csodálatos hímzések az otthonunkban – törölközők, konyharuhák, szalagok
05
Márc

 A konyha éke – hímezhető konyharuha Sok időt töltünk a konyhában, hogy szívből jövő finomságokkal kényeztessük a családunkat. Miért is ne tehetnénk ezt stílusosan, csodálatos kézimunkáktól körülvéve? Minden alkalomra, hangulatra megtalálhatjuk a számunkra kedves mintát, amivel vidámságot, szépséget, a kert virágait, ünnepek varázsát hímezhetjük az egyedi kivitelezésű konyharuhákra.

Horgolt nyári, tavaszi vállkendők és bájos babaköszöntők
13
Márc

Horgolt nyári, tavaszi vállkendők és bájos babaköszöntők Stílusos modern vállkendők Beköszönt a tavasz és egyre melegebbek lesznek a napok. Eljött az ideje a csodálatos, horgolt vállkendőknek. Horgolj velünk, hogy feldobhasd az egyenes szabású ruhád vagy hogy legyen valami ami megvéd a nyáresték hűvösétől. Ehhez kiváló választás az Anchor Freccia horgoló fonal, amit ezekben a készletekben találsz.