TOP termékek

Keresztszemes letölthető minták

Ezen az oldalon olyan mintákat találsz majd, melyeknek az ingyenes letöltéséhez a tervező hozzájárult. Kérlek, csak saját használatra töltsd le ezeket!

A minták letöltéséhez minden esetben regisztrálnod kell, de a kész minták képeit enélkül is megnézheted. Ha még nem tetted meg, itt bejelentkezhetsz >>

A korábbi mintákat most eltávolítottuk és hamarosan újakat töltünk fel, de ízelízőül itt marad egy, ami a közelgű tavaszt idézi.

Sok örömet az elkészítéséhez!

Ime az első minta amit ajándékba adunk. Nem is akármilyen, hanem egy óriási katicás sampler, amely bármely gyerekszoba bájos dísze lehet. Ha már regisztráltál és beléptél az oldalra a lap tetején lévő linkre kattintva, letöltheted a teljes mintaívet.

Nincs hozzá alapanyagod? Itt találsz többféle típust.

Elkallódott a hímzőtűd? A DMC tompa hegyű hímzőtűit ajánljuk.

Hímzőfonalakat pedig itt rendelhetsz.

 

 

Következő mintánk szintén gyerekeknek készült, de nem csak gyerekszobai díszként használató, hanem ajánjuk gyerkekkel való elkészítéshez is. Viszonylag kis minta, így akár 7-10 éves korú gyermekek szülő segítséggel ki tudják hímezni.

Ha már beléptél a fiókodba, az oldal tetején lévő linken letöltheted a mintát.
Célszerű kinyomtatni, hogy könnyebb legyen kihímezni ez a vidám, színes zebrát, aki mindannyiunk napját feldobja egy kicsit.

 

Kezdőknek ajánljuk csigamamát és a két kicsinyét. Érdemes megválasztani megfelelően az első alkalmat, amikor leültetjük magunk mellé gyermekünket, unokánkat. Ha kicsi a gyermek, nem feltétlenül a keresztszemes hímzés a legjobb kezdés. Célszerű először hosszúöltéssel kezdeni, majd a gobelinre áttérni, mert óvodás korúaknak mindeképpen segítség, ha nem kell leszámolni a mintát, és a fonal is vastagabb. 7-8 éve kortól már bele lehet vágni egy ilyen egyszerűbb mintába mint ez a csiga család. Itt különösen jó, hogy kezdésnek akár egy csigát is ki lehet választani.

A minta a lap tetején letölthető, és most néhány öltés típus leírás is jár mellé. A szöveg ugyan angolul van, de a képek magukért beszélnek. A teljes leírás könnyen nyomatható formában tölthető le. Jó szórakozást!