TOP termékek

A webáruházról

A webáruházról

Amikor én egy webáruházban vásárolok, szeretem tudni, mit is kell tennem annak érdekében. hogy a vásárlás ne okozzon se nekem, sem pedig az üzemeltető cégnek bosszúságot.

A Foltvarázs Kézimunka Webáruházban nincsenek különleges vásárlási feltételek, de azért ha időd engedi, olvasd át a Vásárlási feltételek oldalt.

.

Szeretném felhívni a figyelmedet arra is, hogy érdemes hűséges vásárlója maradni az áruházunknak, mert minden 13. vásárlás alkalmával megjutalmazunk egy kedvezményes lehetőséggel. S hogy mindez mit is jelent, megtudhatod a 13. vásárlás oldalon.

.

Arról, hogy mi történik a megrendeléseddel az “Elküld” gomb megnyomása után, ezen az oldalon olvashatsz.

.

Bármilyen kérdés esetén természetesen a kapcsolat@foltvarazs.hu e-mail címen, vagy a 20/272-1499 -es számon kereshetsz bennünket.

És most engedd meg, hogy néhány mondatban leírjam, hogy

Mit nyersz azzal, ha a Foltvarázsban vásárolsz:

 • Csak olyan termékeket árulunk, amiknek a kiváló minőségéről személyesen is meggyőződünk.
  (A legtöbb terméket már én is személyesen hímeztem, varrtam, a textilek tartósságát pedig a saját célú felhasználások során is teszteltem.)
 • 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk a kézhezvételtől számított 30 napig. Ha nem tetszik, mást vártál, vagy ha csak meggondolod magad. Küld vissza a terméket és kérdés nélkül visszafizetjük a vételárat, vagy másikra cseréljük. (A visszaküldött terméknek azonban az eredeti állapotában kell lennie.)
 • Nem húzzuk a szánkat, ha vásárlás nélkül távozol.
 • Ha rendszeres vásárlónkká válsz, törzsvásárlói kedvezménnyel hálájuk meg, amit korlátlan ideig kihasználhatsz. Nincs időhöz, évekhez kötve, sőt még értékhez sem, csupán a vásárlások számához. (Minden 13. vásárlásod alkalmával az előző vásárlások összegének átlagát kapod kedvezményként. Számold csak ki! Ez több, mint 8% ! )
 • Ki sem kell otthonról mozdulnod! A postás vagy futár házhoz hozza a csomagot.
 • Nem kerülhetsz abba a csapdába, hogy belépve egy áruházba a pillanat hevének engedve elcsábulsz és több pénzt költesz, mint amennyit szerettél volna. Itt mindig van idő átgondolni mit is vegyél meg.
 • Ha bármilyen elkészítési gondod adódna a termékekkel kapcsolatban, mi itt vagyunk (itt is leszünk) és ha elmondod a felmerült gondot, tanácsokkal, leírásokkal segítünk Neked.
 • A termékeink mellett mindig igyekszünk azokról részletesen a legtöbb információt leírni, s ha ez még mindig nem elegendő számodra, akkor is kéredzhetsz bátran velük kapcsolatban mindenféle vásárlási kötelezettség nélkül.
 • Nyugodtan, a saját géped mellől válogathatod ki a neked tetsző kézimunkákat, anyagokat. Nem siettet senki, nem nézzük az óránkat, hogy már zárnánk. Jöhetsz nap közben, kora reggel, késő este, vagy akár éjjel is. Amikor csak Neked kedved van nézelődni.
 • Értesülhetsz a legújabb termékekről, akciókról. Te sem szeretnél lemaradni a kézimunka érdekességeiről, újdonságairól? Ez ellen könnyen tehetsz valamit. Iratkozz fel a Foltvarázs-levelekre és mindig mindenről tudni fogsz, ami a a kézimunkázással kapcsolatban történik. Lesz olyan akciónk is, amit kifejezetten csak a leveleket kapó olvasóink részére hirdetünk meg.
 • Regisztrált olvasóként hozzáférhetsz azokhoz az ingyenesen letölthető keresztszemes mintákhoz, amiket havonta frissítünk, és azokhoz a foltvarrás blokkleírásokhoz, amelyek szintén rendszeresen újdonságokkal gyarapodnak.

Számunkra fontos vagy!
Akkor is ha vásárolsz, akkor is ha csak tanulni térsz be ide.

Még az első lépéseknél tartunk, de a célunk, hogy éveken, évtizedeken keresztül lássunk el a kézimunkához kapcsolódó információkkal, leírásokkal, alapanyagokkal, és eszközökkel. Tarts velünk!

.

Kíváncsi vagy arra, milyen újdonságok érkeznek a kézimunka világába?

 • Ha nem szeretnél semmiről sem lemaradni,
 • Ha mindig tudni szeretnéd milyen újdonságok, ötletek, leírások vannak különböző alkalmakhoz,
 • Ha részese szeretnél lenni olyan akcióknak, ami csak kevesek számára elérhető,
 • Ha mindenféle kötelezettség nélkül szeretnél hozzáférni ingyenesen letölthető keresztszemes mintákhoz,
 • Ha foltvarráshoz szeretnél rendszeresen újabb és újabb blokkokat készíteni részletes leírások alapján,
 • Ha értesülni szeretnél arról, ha egy újabb ötlet vagy leírás kerül fel a Foltvarázs oldalaira

Mindezért nem kell mást tenned, mint regisztrálni a Foltvarázs-levelekre. Tedd meg most!

Ígérjük, hogy csak kézimunkával kapcsolatos leveleket küldünk,
mert a spemeket mi sem szeretjük.
S ha nem tetszik a tartalma,
bármikor leiratkozhatsz róla.

Légy Te is egyike elégedett vásárlóinknak! Továbblépés a WEBÁRUHÁZBA >>

.

Kellemes időtöltést kívánunk!.

 

A Foltvarázs.hu csapata kapcsolat@foltvarazs.hu