TOP termékek

Klasszikus kézimunka olló - Premax - F31110234

Klasszikus kézimunka olló - Premax - F31110234
Klasszikus kézimunka olló - Premax - F31110234

Klasszikus kézimunka olló

Hossza: 7 cm

A Premax Omnia Line termékei megfizethető áron nyújtanak magas minőséget.

Minden hímzésnél nagy segítség egy "ügyes" olló. Ez az aprócska, ám nagyon is kézreálló olló mindig segítségedre lehet a fonalak méretre vágásában.

 

Mit érdemes tudni a Premax ollók gyártóiról?

A Premax cég több mint 300 dolgozóval, szépségápolási eszközök, ollók, kések és egyéb vágóeszközök gyártásával foglalkozik.

A Premax székhelye Premana - egy észak-olaszországi kisváros, amely a vágószerszámok gyártásának hosszú hagyományairól ismert világszerte. Az 1700-as évektől kezdve gyártanak helyi alapnyagokból, helyi szakemberekkel vágóeszközöket.

A hosszú tapasztalat, a magasan képzett személyzet, a legjobb anyagok folyamatos kutatása, valamint a kifejezetten vágószerszámok gyártására tervezett berendezések helyszíni gyártása lehetővé teszi számukra a termékek széles választékát. A gyártás során végzett pontos ellenőrzések és a magasan képzett személyzet által végzett utolsó vizsgálatok garantálják a páratlan minőségű termékeket.

Termékeiket több mint 60 országba exportálják, elsősorban gyógyszertárak, kozmetikusok, fodrászok, varrodák, kertészetek, konyhák és éttermek használják termékeiket.

Raktáron :  9 db
3 080 Ft
A vásárlás után járó pontok: 216 Ft
Adatok
Márka
Premax
Cikkszám
F31110234
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek