TOP termékek

Blog

DMC különlegességek a Foltvarázsban

Foltvarázs
Foltvarázs
2023.05.30 15:42
DMC különlegességek a Foltvarázsban

Különleges keresztszemes és laposöltéses készletekkel jelentkezett a DMC. Ezekből találsz nálunk is választékot. 

TERVEZŐK KOLLEKCIÓJA

A világ minden tájáról kértek meg tervezőket - kezdőket és már sikereseket is - hogy készítsenek a DMC részére hímzéseket. Ez lehetőséget adott a DMC-nek, hogy támogathassa és megmutathassa azokat embereket, akik bár a világ különböző részén élnek, mégis közös szenvedélyük a hímzés.

A tervezőről a készletet tartalmazó doboz hátulján egy rövid ismertetőt is találsz, így megtudhatod, hol él, hogyan alkot.

A tervezők között számos különböző stílus és technika képviselője megtalálható. A készletek könnyen elkészíthető, mégis egyedi mintákat tartalmaznak, ezért kezdőknek is bátran ajánljuk őket.

Anna Matvieieva Ukrajnából származik, jelenleg Németországban él. 15 éve hímez és tervez keresztszemes képeket. Tervei egyszerre képviselik a modern és az elegáns stílust. Párizs ihlette képeit vásárolhatod meg a Foltvarázsban.

   

 

Marie-Dominique Procureur francia designer a tervezés mellett rajzol és fest is. Képein látszik a színek és minták finom harmóniája, melyhez az ihletet a növényekből és a természetből meríti. Az általa tervezett készletekben még a hímzőrámát is megtalálod.

   

LOUVRE ÉS DMC

A Louvre és a DMC együttműködésének gyümölcse ez a két készlet, és a hozzájuk kapcsolódó könyvjelzők. Híres festők, híres képei hímezheted ki és gyönyörködhetsz bennük minden nap. Minden készlet különleges minőséget képvisel, még a megszokott magas DMC minőséghez képest is

A két képet könyvjelzőként is kihímezheted, ha nem vágysz ilyen nagy volumenű alkotásra. A hímzés így is különleges lesz, hiszen olyan festők képeit reprodukálhatod, akiknek alkotásai kiállták már az idők próbáját.

Oktatóanyagokat és videókat a www.dmc.com oldalon találsz, ezzel is segítve hogy a hímzés sikeres legyen.