TOP termékek

Blog

Csodálatos hímzések az otthonunkban – törölközők, konyharuhák, szalagok

Rickné Annamária
2020.03.05 15:01
Csodálatos hímzések az otthonunkban – törölközők, konyharuhák, szalagok

 A konyha éke – hímezhető konyharuha Sok időt töltünk a konyhában, hogy szívből jövő finomságokkal kényeztessük a családunkat. Miért is ne tehetnénk ezt stílusosan, csodálatos kézimunkáktól körülvéve? Minden alkalomra, hangulatra megtalálhatjuk a számunkra kedves mintát, amivel vidámságot, szépséget, a kert virágait, ünnepek varázsát hímezhetjük az egyedi kivitelezésű konyharuhákra.

 

A konyha éke – hímezhető konyharuha

Sok időt töltünk a konyhában, hogy szívből jövő finomságokkal kényeztessük a családunkat. Miért is ne tehetnénk ezt stílusosan, csodálatos kézimunkáktól körülvéve? Minden alkalomra, hangulatra megtalálhatjuk a számunkra kedves mintát, amivel vidámságot, szépséget, a kert virágait, ünnepek varázsát hímezhetjük az egyedi kivitelezésű konyharuhákra.

    

Stílusosan a fürdőszobában – hímezhető törölközök

 

A fürdőszoba  talán egy kissé eldugottabb, intimebb része az otthonunknak. De lehet ugyanolyan meghitt, szépséget árasztó, mint bármelyik másik szoba. Igazán stílusossá tehetjük gyönyörű kézimunkákkal, amelyek szépségükkel nyugalmat, pihentető puhaságot vonnak körénk, hogy testileg lelkileg feltöltődve hagyjuk magunk mögött a nap fáradalmait.

   itt>> találod a törölközőket

Egyedi hímzést mindenre – hímezhető szalagok

Alkalmivá varázsolhatjuk a kis fekete táskát, feldobhatjuk vele a strand szatyrot. A hímezhető szalagokkal különlegessé teheted az ajtót, díszítheted vele a falat. Egyedivé tehetsz egy takarót, de akár kabátunk is lehet gazdagon hímzett általa. Sokoldalúan használhatjuk, számtalan színben szélességben áll a rendelkezésünkre, hogy igazán személyre szabott hímzést készíthessünk.

itt>> találod a szalagokat

Mintafüzetek

Akár a törölközőre konyharuhára, vagy szalagra hímzünk, változatos mintakészlet áll a rendelkezésünkre. Minden alkalomra, legyen az ünnep vagy hétköznap ha valami széppel kívánjuk feldobni az otthonunkat, biztosra vehetjük, hogy találunk megfelelőt.

itt>> találod a minta könyveket

(Visited 54 time, 1 visit today)

* a mezők kitöltése kötelező

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..