TOP termékek

Blog

Gyereknapra ajánljuk

Emese
2021.05.21 13:42
Gyereknapra ajánljuk

Ajándékozz kézimunkát gyereknapra! Válogass készleteink, varródobozaink és kreatív eszközeink között és az öröm nem marad el.

Összeválogattuk azokat a termékeket, amelyeket bátran ajánlunk figyelmetekbe, ha gyereknapra kézimunkát vagy eszközöket szeretnétek ajándékozni.

A képekre kattintva elvezetünk a termékekhez, de böngésszetek bátran a webáruházban, mert ebben a posztban nem fért el minden ötletünk.

VARRÓDOBOZOK

Annak, aki szerei az eszközeit, hímzéseit rendben tartani, elengedhetetlen egy varródoboz. A kisebb méretű, vidám mintájú dobozokat nem csak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is ajánljuk. 

         

KERESZTSZEMES KÉSZLETEK

Vannak nagyon egyszerű keresztszemes készleteink és vannak kicsit már bonyolultabb mintájúak is. Ezeket nagyobb gyerekeknek vagy kicsit gyakorlottabbaknak ajánljuk. Minkét változatnál fontos tudni, hogy a mintát a mintaívről le kell számolni és úgy ráhímezni a fehér vászonra, ezért a keresztszemes csak a számolni már jól tudó gyerekeknek fog sikerélményt adni.

    

  

   

GOBELINEK

A gobelinek hímzése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a keresztszemezés, ezért kisebb, ügyes gyerekeknek ezt a hímzéstípust ajánljuk. A vászonra a színek fel vannak festve, így nem kell a mintát számolni. Könnyebbség az is, hogy csak félkereszteket kell hímezni, így a hímzés haladósabb, hamarabb juttatja sikerélményhez a hímezni még éppen tanuló apróságokat. Természetesen itt is találni egyszerűbb és bonyolultabb, kisebb és nagyobb mintákat.

Az elkészült hímzés pedig büszkén hirdetheti az alkotó szobája falán, hogy milyen ügyes volt a gyermek.

    

   

HOSSZÚÖLTÉSES KÉSZLETEK

Ezek a készletek a hímzések közül az egyik legegyszerűbbek, hiszen egy-egy öltés nem egy, hanem több lyukat fed le, így haladós a munka és látványos az eredmény. Kisebbeknek és nagyobbaknak is készülnek minták. A technika minden esetben ugyanaz, de a bonyolultabbaknál a színek és a formák részletesebbek, a méret pedig nagyobb.

   

 

SZÁRÖLTÉSES HÍMZÉSEK

Végezetül mutatunk még néhány egyszerű, de nagyon aranyos készletet, válogassatok bátran közöttük is.

 

Reméljük, hogy sikerült segítenünk a megfelelő ajándék kiválasztásában és a ha sikerült megszerettetni az egyik fajta hímzést, hamarosan sor kerül a többi kipróbálására is.