TOP termékek

Blog

Ezért válaszd a Premax márkát, ha ollót keresel

Estike
2021.07.20 14:00
Ezért válaszd a Premax márkát, ha ollót keresel

Kézimunka ollót keresel? Nálunk jó helyen jársz!

A Premax székhelye Premana - egy észak-olaszországi, gyönyörű kisváros, amely a vágószerszámok gyártásának hosszú hagyományairól ismert világszerte. Az 1700-as évektől kezdve gyártanak helyi alapnyagokból, helyi szakemberekkel vágóeszközöket.

Több mint 300 dolgozóval, szépségápolási eszközök, ollók, kések és egyéb vágóeszközök gyártásával foglalkozik.

A hosszú tapasztalat, a magasan képzett személyzet, a legjobb anyagok folyamatos kutatása, valamint a kifejezetten vágószerszámok gyártására tervezett berendezések helyszíni gyártása lehetővé teszi számukra a termékek széles választékát. A gyártás során végzett pontos ellenőrzések és a szakemberek által végzett utolsó vizsgálatok garantálják a páratlan minőségű termékeket.

Termékeiket több mint 60 országba exportálják, elsősorban gyógyszertárak, kozmetikusok, fodrászok, varrodák, kertészetek, konyhák és éttermek használják termékeiket.

A mi webáruházunkban a kézimunkához szükséges ollóikat találjátok meg. Mindegyik kiváló minőségű, hosszú élettartamú, dekoratív termék.

  

Szabáshoz, varráshoz pedig a speciális Ring-lock techikával készült ollóikat ajánljuk. Nézzétek meg a készítésükről ezt a videót:

Reméljük kedvet kaptatok, hogy ezekkel a kiváló ollókkal vágjatok ezentúl! Várunk benneteket a webshopban az ollóknál.