TOP termékek

Blog

Diamond Mosaic avagy a gyémánt kirakó

Foltvarázs
Foltvarázs
2023.03.07 10:00
Diamond Mosaic avagy a gyémánt kirakó

Sok apró KÖNNYŰ LÉPÉSBEN te is létrehozhatsz gyönyörű, színes, különleges képeket!

A gyémánt mozaikkészletek már világszerte népszerűek, és izgalmas időtöltésnek bizonyulnak az egész család számára. Felnőttek és gyerekek egyaránt élvezik, hogy kreativitásukat fejezhetik ki a csillogó gyémántokkal megalkotott képekkel. 

A Riolis diamond készleteire jellemező, hogy a legsikeresebb keresztszemes képek közül válogatták ki azokat, melyeket ezzel a techikával is életre keltettek. A négyzet alakú gyémánt formátumot választották, mely egyedülálló abban a tekintetben, hogy teljes és színes fedést hoz létre a vásznon, és néhány óra alatt lenyűgöző eredményt produkál!

Nézd meg a videót és máris látni fogod, hogy mit tartalmaznak a készletek és hogy milyen lesz a végeredmény miután minden kis kő a helyére került.

Ha bizonytalan lennél és nem tudod eldönteni, hogy tetszene-e ez a technika, akkor rendelj kisebb, egyszerűbb mintákat. Ezeket ajánljuk a gyerekeknek is. Méretük mindössze 10x10 cm.

   

 A következő szint sem nehezebb, de minden bizonnyal időigényesebb, mert nagyobb a kép és több színt tartalmaz.

  

Ha pedig már profi képkirakó lettél, akkor jöhetnek ezek a nagyobb lélegzetvételű alkotások.

Reméljük sikerült kedvet csinálnunk ehhez a látványos képalkotáshoz és hogy találsz kedvedre valót a készleteink között!