TOP termékek

Blog

Őszi dekoráció saját kezűleg

Foltvarázs
Foltvarázs
2022.09.28 04:04
Őszi dekoráció saját kezűleg

Mikor beköszönt a borongós, esős, hideg őszi idő, jobb kedvre a gyönyörű őszi színek tudnak csak deríteni. Az ezer színben pompázó erdők, a vadvirágos mezők, a szépséges lehulló levelek. Ezeket a természet adta szépségeket viheted haza az otthonodba, teheted rá használati tárgyaidra a hímzésekkel, őszi textilekkel.

A webáruházban számtalan őszi hangulatú terméket találsz, ezekből válogattunk most egy csokorra valót. Nézegesd őket kedvedre és a képre kattintva rendeld őket meg, ha megtetszett valamelyik.

KERESZTSZEMES HÍMZÉSEK

Leszámolható mintaívről készíthető keresztszemes képek. Hűen tükrözik a természet színeit, igazi mestermunka az elkészítésük.

    

  

KERESZTSZEMES PÁRNÁK

Nagy lyukú, előnyomott kanavára készülnek. Mintaív nem tartozik hozzájuk, így számolgatni sem kell az öltéseket. A hímzőfonal vastag, haladós a hímzés vele, ezért akár gyerekeknek is ajánljuk.

      

 

TERÍTŐK

Minden ebédlőben jól mutatnak a hímzett asztalterítők, melyek nemzedékről nemzedékre szállnak és mindig felidézik az elkészítőjük emlékét. Bizonyára a ti családotokban is van ilyen "Még a nagymamámé volt." terítő.